Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кабмін збільшив термін використання "ковідної тисячі"

Кабмін збільшив термін використання "ковідної тисячі"

Також Кабмін надав можливість громадянам віком від 60 років та особам з інвалідністю І та ІІ групи використати ці кошти на оплату житлово-комунальних послуг та придбання ліків.

Кабінет міністрів збільшив з 4 до 9 місяців термін використання 1 тисяч гривень, які отримують українці за два щеплення від коронавірусу за програмою "єПідтримка".

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну постанову ухвалено під час сьогоднішнього засідання уряду.

Згідно з пояснювальною запискою, йдеться про "збільшення строку дії рахунку для отримання допомоги, а також терміну використання допомоги з чотирьох до дев'яти місяців з дня зарахування коштів на рахунки".

Крім цього, Кабмін надав можливість громадянам віком від 60 років та особами з інвалідністю І та ІІ групи спрямовувати ці кошти на оплату житлово-комунальних послуг та придбання ліків.

Оплачувати комунальні послуги та купувати ліки можна буде вже цього місяця.

Як повідомляв УНІАН, 15 листопада 2021 року президент Володимир Зеленський оголосив про можливість для українців, які отримали дві дози антиковідної вакцини, отримати по 1 тис. грн в рамках програми підтримки креативного, спортивного та транспортного секторів економіки.

Ці кошти можна витратити на придбання абонементів у спортзали, відвідування кінотеатрів, театрів, купити квитки для подорожей всередині країни та ін.

2 грудня 2021 року Верховна Рада виділила з державного бюджету на 2021 рік 8 млрд грн. Їх направлять на виплати вакцинованим громадянам. У держбюджеті на 2022 рік на програму передбачено 3 млрд грн.

19 січня Кабінет міністрів розширив перелік напрямків, на які можна витрачати 1 тисячу гривень в рамках програми "єПідтримка", надавши можливість вакцинованим українцям віком від 60 років придбати за ці кошти лікарські засоби.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: