Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 7-13 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень 7-13 лютого для всіх знаків зодіаку
Терези можуть сваритися з родичами, а Риби перевірять дружбу сексом – що написано в астрологічному прогнозі на найближчі сім днів, пише Сьогодні

На думку астрологів, тиждень 7-13 лютого буде рівним і спокійним в емоційному плані. Гороскоп, розрахований на цей тиждень, показує, що тільки перші два дні – 7 та 8 лютого – можуть бути емоційно нестабільними через чергову точну фазу Місяця – Першу чверть (вона припадає на вівторок).

В іншому тиждень буде хорошим – люди здебільшого зараз доброзичливі по відношенню один до одного. Стресів та форс-мажорів очікується за мінімумом або взагалі не буде. З мінусів – зростає можливість застуд, можуть загостритися хронічні хвороби. Але тут все індивідуально залежить від конкретного знака.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Тижневий гороскоп для Овна: тиждень у вас попереду відмінний. Мабуть, найкращий у лютому. Тому можете будувати плани і навіть трохи ризикнути заради досягнення цілей. У вас все вийде – справи щодо кар'єри, яких зараз особливо багато. Все, що стосується фінансів, заробітків – на вас чекає велика покупка в середині тижня. Є певне уповільнення, охолодження у власному плані. У сім'ї можуть бути невеликі конфлікти, особливо ближчі до вихідних. Але нічого серйозного – швидко спалахнули, швидко згасли. Це сигнал, що вам потрібно більше часу проводити із близькими.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тижневий гороскоп для Тельця: почнете тиждень у легкому смутку, який під впливом обставин швидко розсіється. Відбудеться багато невеликих, але приємних подій: несподівані зустрічі та знайомства, на роботі вас хвалитимуть. У любовних справах тиждень буде яскравим, видатним. Ви зараз часто думатимете про майбутнє, будуватимете плани. Все, що ви зараз плануєте, є реальним. Якась впливова особа вам симпатизує і готова надати підтримку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Тижневий гороскоп для Близнюків: головна проблема, яка може плутати усі карти, – стан здоров'я. Але з сідла погане самопочуття вас точно не виб'є. Вирішуватимете свої питання і ковтатимете пігулки на ходу. У такому режимі легше звичайного приходить втома, не залишається сил, щоб відпочити, провести час із друзями. Але у вас якась важлива справа, яку не можна кинути: вона пов'язана з грошима, нерухомістю та якоюсь таємницею. Зупинятися дійсно не можна, але не залишайте поза увагою стан здоров'я і по можливості не запускайте його.

Рак (22 червня – 22 липня)
Тижневий гороскоп для Рака: навколо так багато спокус, але вам не можна піддаватися лінощам та ледарству. У вас є кілька справ, які необхідно довести до кінця, навіть якщо вони здаються нудними або надто складними. Вам на допомогу може прийти близька людина або друг, якому ви повністю довіряєте. Ви зараз легко виходите з себе, і хтось хоче скористатися цим, щоб поставити вас у незручне становище. Контролюйте свої емоції та плануйте все, що треба зробити. Тоді не буде жодних втрат та проблем.

Лев (23 липня – 21 серпня)
Тижневий гороскоп для Лева: зараз вам не вистачає енергії. У вас багато дрібних справ, і ви не знаєте, як це все здійснити, тому робите лише те, до чого дійшли руки. Вам потрібно дотримуватися режиму. Якщо ви недосипаєте, втомлюєтеся, ваша працездатність падає. І скільки б ви не намагалися стаханівськими методами досягти результату, все піде повільно і не дуже плідно. Тому обов'язково давайте собі розрядку, більше спіть, не забувайте пообідати. І взагалі не надто критикуйте себе. Тоді справи підуть швидше. Ще цього тижня є ризик застуд та загострення хронічних захворювань. Найвразливіше місце – хребет.

Діва (22 серпня – 23 вересня)
Тижневий гороскоп для Діви: ви останнім часом вели безтурботний спосіб життя. У вас і зараз ще купа запрошень у гості, у планах – побачення, напитися чи відвідати нічний клуб. Але настав час братися за розум. Серйозні відносини вимагають пильної уваги. Цього тижня у вас виникне протиріччя між бажанням та обов'язком. Вибір для Дів очевидний. Зусилля, витрачені на вирішення ділових питань, одразу не принесуть ефекту. Проте прикладати їх абсолютно необхідно – щоб уникнути проблем у майбутньому. Тиждень загрожує застудами, бережіть бронхи та легені – зараз це ваше вразливе місце.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Тижневий гороскоп для Терезів: у вас може бути один або кілька сімейних струсів. З близькою людиною – мабуть, це ваш родич або партнер по шлюбу – ви не можете домовитися з значущого питання. Можете сваритися, дратуватись. Це ваш стан позначається на роботі. Ви не зможете розмежувати своє життя на офіс та все інше. Особисті непорозуміння потрібно у будь-якому разі вирішити, інакше незабаром вони призведуть до проблем із кар'єрою, грошима, реалізацією планів. Щоб це зробити, потрібно виявити терпіння і в чомусь поступитися.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)
Тижневий гороскоп для Скорпіона: вам зараз дуже хочеться залишатися вдома, насолоджуватися затишком. Але постійно доводиться їздити, метушитися, зустрічатися з великою кількістю людей. До того ж, буде багато справ. Ви регулярно відчуватимете брак часу, не раз можете спізнюватися на важливі зустрічі. Ще може відчуватися нестача коштів, але у другій половині тижня, мабуть, вдасться непогано заробити. Варто покластися на друзів. Вони підтримають і допоможуть упоратися з великими навантаженнями. Цього тижня у вас, мабуть, будуть короткі поїздки, можливо – відрядження.

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)
Тижневий гороскоп для Стрільця: у вас дуже гарний тиждень. По-перше, буде багато цікавих знайомств. Доля зводить вас із незвичайними людьми – мабуть, не з вашого кола. Спілкуючись із ними, ви розширюєте горизонти. Від нових знайомих ви отримаєте важливу інформацію, яка допоможе у бізнесі та кар'єрі. Цього тижня, напевно, відбудуться дорогі покупки. Або ж ви отримаєте подарунок. Ще варіант, самі зробите дорогий подарунок людині, яку любите.

Козоріг (23 грудня – 20 січня)
Тижневий гороскоп для Козорога: весь тиждень чутимете компліменти на свою адресу. Вам говоритимуть, що ви розумна, красива, цікава людина. Навіть якщо ви вважаєте, що просто зіткнулися з лестощами, подібні слова все одно підвищать самооцінку. А людина, впевнена в собі, зазвичай легко і просто досягає поставленої мети. Тому тиждень виявиться плідним. До того ж вам доведеться спілкуватися з незвичайними, цікавими для вас людьми. Ділові питання можуть переплестись із любовними стосунками. Вам треба обміркувати свої фінанси. Грошей у вас зараз більше звичайного, але ви їх зовсім не витрачаєте. Рекомендуємо вважати необхідні витрати інвестиціями у свій імідж, гардероб та домашній комфорт. Тобто ви не потураєте своїм слабкостям. Ви вкладаєте гроші у своє особисте зростання.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Тижневий гороскоп для Водолія: справи у вас йдуть без проблем. Ви багато що встигаєте зробити кожен день – у вас багато зустрічей, перед вами ціла низка можливостей, і ви від жодної не відмовляєтеся. Іноді ви не встигаєте відпочити, можливо, спите менше звичайного. Вас підстьобують якісь внутрішні страхи та переживання. Можливо, ви боїтеся втратити роботу. Або ж ви не впевнені, що близьким людям варто довіряти. Все це ймовірно ґрунтується не на реальних фактах, а на минулому невдалому досвіді. Ваші побоювання, ймовірно, марні. Але оскільки вони чудово вас стимулюють, можете й надалі залишатися у їхньому полоні. Але вра^-^те, що перевтома зараз – ваш головний ворог. Вам треба навчитися ненадовго розслаблятися та більше відпочивати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Тижневий гороскоп для Риб: вам найбільше зараз потрібна компанія. Тому що наодинці з самим собою у вас постійно псується настрій, у голову лізуть песимістичні думки, навіть, можливо, страхи. Але якщо ви в компанії друзів, то від усіх цих переживань не лишається й сліду. До того ж межа між близькою дружбою та любов'ю надзвичайно тонка. Наступного тижня ви, напевно, перевірите вірність твердження про те, що сексом дружбу не зіпсуєш.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: