Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 24–30 січня 2022 року: три знаки Зодіаку, яким постійно щаститиме

Гороскоп на 24–30 січня 2022 року: три знаки Зодіаку, яким постійно щаститиме
Більшості знаків напередодні молодика потрібно дотримуватися порад астролога. Але три знаки зможуть виплутатися навіть із найскладніших історій, пише Сьогодні

Наближається молодик – він настане 1 лютого. У дні перед молодиком багато людей переживають різні не надто добрі стани. Одним нудно, інші сумують. Це відчуття може бути легким. Воно взагалі випаровується, коли людина опиняється в галасливій компанії. Але може посилюватися перед сном, у темній кімнаті або в дорозі.

Але три знаки Зодіаку молодий місяць сприйматимуть з бадьорістю і душевним піднесенням. Що це за знаки?

Терези
Весь тиждень удача на вашому боці. Хоча збоку може здаватися, що ви занадто ризикуєте чи дієте дуже швидко. Але у вас усе під контролем. А може, це і не контроль, а чисте везіння. Хоч би що там було, цього тижня ви пройдете лезом бритви, але зможете зберегти баланс і рівновагу. А також ви зможете непогано заробити та укласти вигідні угоди. І вам щаститиме в азартних іграх.

Стрільці
Все що стосується заробітків, покупок, ділових угод – це ваша тема. Вас буде супроводжувати успіх у всіх справах, що стосуються грошей. Вам, як і Терезам, щаститиме в азартних іграх. Але два дні можуть бути не надто вдалими. Це 25 та 26 січня. У ці дні необхідно виявляти обачність. І не дуже багато балакати.

Водолій
Наступного тижня шанс застрягти в пробці й запізнитися на роботу або важливу зустріч у вашого знака нижчий, ніж у будь-якого іншого. Ще нижчий шанс отримати на роботі догану чи штраф, посваритися з начальством, втратити важливу річ. Ви зараз на підйомі, енергійні, зібрані й ні про що не забуваєте. При цьому вам вдається тримати в голові купу інформації. Ви зможете найкраще скористатися будь-яким шансом, який тільки зможете побачити.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: