Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як позбутися каменів в сечовивідних шляхах швидко і безболісно?

Як позбутися каменів в сечовивідних шляхах швидко і безболісно?

Лазерне дроблення каменів або літотрипсія - це один з видів лікування сечокам'яної хвороби. Для такого методу не потрібне хірургічне втручання і великі розрізи на тілі. Медичний центр Діамед наразі для такої операції використовує найновіші технології.

Поява каменів в сечовивідних шляхах - явище нерідке і зустрічається у людей будь-якого віку. Виявляються при проведенні УЗД нирок і сечового міхура. Та сучасні технології дозволяють позбутись від каменів швидко і безболісно.

Одним із найпопулярніших видів лікування є лазерне дроблення каменів або літотрипсія - це один з видів лікування сечокам'яної хвороби. Саме таку операцію днями провели у медичному центрі «Діамед».

Для такого методу не потрібне хірургічне втручання і великі розрізи на тілі. Медики впливають на камені за допомогою спеціального лазерного обладнання. Під впливом його хвиль камені дробляться до стану піску або дуже маленьких частинок, які виводяться з організму природним шляхом.

Лазерна літотрипсія широко використовується в провідних клініках України.

Використання лазерних технологій фірми «KARL STORZ» для лікування не тільки сечо-кам’яної хвороби, а й новоутворень в Україні впроваджено тільки у 2-х медичних закладах, один із яких це медичний центр «Діамед» в Ужгороді.


Записатися на консультацію, лікування можна за номерами +38(050)1005900, +38(095)1000043,+38(0312)428080

Центр знаходиться за адресою: м.Ужгород, вул.Швабська, 43.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: