Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні оголошено помаранчевий рівень небезпечності: прогноз погоди на 14 січня

В Україні оголошено помаранчевий рівень небезпечності: прогноз погоди на 14 січня

У п'ятницю, 14 січня, до України прийде потепління і температура повітря вдень стане плюсовою, проте рвучкий вітер псуватиме погоду, пише ТСН

Так, за прогнозами синоптиків, в країні очікується невеликий сніг з переходом в дощ, у східних областях помірні опади. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 15-20 м/с, вночі у західних областях, вдень в Україні, крім південної частини, пориви 25-27 м/с. Температура вночі у західних (крім Закарпаття), Вінницькій, Житомирській та Київській областях від 2° тепла до 3° морозу, на решті території 4-9° морозу, у східних областях 10-15° морозу, вдень в Україні 0-5° тепла.

Вдень 14 січня в Україні, крім південної частини, пориви вітру 25-27 м/с (II рівень небезпечності, помаранчевий), на Азовському морі та в портах Маріуполь, Бердянськ пориви вітру 25-28 м/с, висота хвиль 13-15 дм (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

У Києві 14 січня також ітиме невеликий сніг з переходом в дощ (вночі місцями). На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний 15-20 м/с, вдень пориви 25 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла. Через сильний вітер у столиці також оголошено II рівень небезпечності, помаранчевий.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: