Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді п'яний водій не зупинявся на вимогу патрульних

В Ужгороді п'яний водій не зупинявся на вимогу патрульних
Ужгородські патрульні притягнули до відповідальності водія, який, імовірно керуючи напідпитку, не зупинявся на їхню вимогу

Вчора, близько 23-ї години, інспектори помітили автомобіль Chevrolet, водій якого порушив ПДР на вулиці Джамбула.

Охоронці порядку подали йому вимогу про зупинку за допомогою увімкнених маячків синього та червоного кольорів та звукового сигналу, але керманич не відреагував. Поліцейські рушили за ним і впродовж погоні подавали вимогу про зупинку, але водій продовжував не зупинявся. Втекти від патрульних та уникнути відповідальності чоловікові не вдалося – інспектори зупинили його на вулиці Макаренка.

Під час спілкування патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, але він відмовився від проходження огляду.

Впродовж розмови з поліцейськими громадянин поводив себе агресивно та погрожував їм, повідомляє УПП в Закарпатській області.

Охоронці порядку затримали його та доставили до Ужгородського районного управління поліції для складання адміністративних матеріалів.

На водія склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та ч.5 ст.121 (Керування без пристебнутого ременя безпеки) КУпАП.

В Ужгороді п'яний водій не зупинявся на вимогу патрульних

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: