Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Закарпаття викрили серійного крадія, який обкрадав ужгородців

Поліцейські Закарпаття викрили серійного крадія, який обкрадав ужгородців

Протягом останнього часу до поліції Ужгорода надійшло кілька заяв про крадіжки цінних речей з автомобілів містян.

Співробітники карного розшуку обласного управління поліції опрацювали зібрані докази та встановили, що до ряду злочинів ймовірно причетна одна і та сама особа.

Вже за кілька днів оперативної роботи правоохоронці встановили особу ймовірного крадія – 38-річний раніше судимий ужгородець.

Зловмисник переважно обкрадав автомобілі: розбивав скло та забирав усе цінне, що там знаходив.

В його помешканні працівники поліції провели санкціонований обшук та вилучили не лише ті речі, про які заявили потерпілі. Кількість вилученого майна з його сховку дозволяє припустити, що зловмисник причетний до десятків подібних крадіжок.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням переглянути фото (за посиланням) і якщо вам вдалося впізнати особисті речі, звертайтеся за номером 068-909-0724 або «102».





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: