Вхiд на сайт
Авторизацiя

Темпи вакцинації у Закарпатській області зросли майже на 20%

Темпи вакцинації у Закарпатській області зросли майже на 20%

Перспектива «червоної» зони стимулює закарпатців активніше імунізуватися від COVID-19.

Статистичні дані – яскраве тому підтвердження. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

«Лише у Центрах вакцинації населення за минулий тиждень закарпатські медики виконали 5777 щеплень, що на 18% більше, ніж за попередній (4894).

Загалом минулого тижня темпи вакцинації у порівнянні з попереднім зросли на 9%», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, найактивніше у ЦВН вакцинуються в Ужгороді (атріум Закарпатської ОДА), Мукачеві та Виноградові. Найменше – у смт Воловець та Великий Березний.

У листопаді лікарі вже виконали 53 230 щеплень. Якщо такі темпи будуть зберігатися і надалі, то експерти прогнозують, що наприкінці місяця кількість щеплень буде на 25% вище, ніж у жовтні.

«Подбайте про себе і рідних, між реанімацією та вакцинацією оберіть друге і будьте здорові!» – додав перший заступник очільника краю.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: