Вхiд на сайт
Авторизацiя

Завдяки повідомленню місцевого жителя поблизу кордону затримали правопорушника

Завдяки повідомленню місцевого жителя поблизу кордону затримали правопорушника
Беззаперечним свідченням довіри населення до прикордонників та запорукою успіху у справі охорони державних рубежів є тісна взаємодія «зелених беретів» з жителями прикордоння.

Зокрема, завдяки інформації від місцевого населення, військовослужбовцям відділу «Великий Березний» учора ввечері вдалося затримати іноземця, який мав намір незаконно перетнути українсько-словацький кордон. Місцеві жителі повідомили про рух невідомої особи в бік кордону.

Правоохоронці вислали у вказане місце додатковий наряд, який виявив на околиці села Стричава Ужгородського району підозрілого чоловіка. Він мав при собі закордонний паспорт громадянина Казахстану та визнав, що мав на меті дістатися Словаччини у незаконний спосіб.

З метою з’ясування обставин справи та складання процесуальних документів іноземця затримали в адміністративному порядку та доправили у прикордонний підрозділ. За спробу незаконного перетинання державного кордону України йому доведеться відповідати перед судом, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: