Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ще один підпільний гральний заклад виявили в Рахові

Ще один підпільний гральний заклад виявили в Рахові
Робота з викриття незаконного грального бізнесу у області триває. Так, нещодавно поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що в місті Рахів діє підпільна ігротека. Для перевірки отриманої інформації правоохоронці провели санкціонований судом обшук підвального приміщення однієї з комерційних будівель райцентру.

З’ясувалося, що дане приміщення зловмисники облаштували під ігротеку, де, за визначену плату, надавали громадянам доступ до азартних ігор, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На момент обшуку у приміщенні перебували троє гравців та адміністратор. Остання поліцейським зізналася, що за свою роботу отримує фінансову винагороду.

Всю техніку слідчі вилучили і найближчим часом скерують експерту для дослідження. Також з місця події вилучені і грошові кошти, імовірно здобуті незаконним шляхом.

За фактом зайняття гральним бізнесом, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 203-2 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування оперативники встановлюватимуть безпосередніх організаторів незаконного бізнесу, яким відповідно до санкції статті загрожує до 680 тисяч гривень штрафу.

Поліцейські не припиняють роботи з викриття незаконних ігротек та звертаються до громадян повідомляти на лінію «102» інформацію про відомі адреси функціонування підпільних ігротек. Анонімність гарантуємо.

Ще один підпільний гральний заклад виявили в Рахові
Ще один підпільний гральний заклад виявили в Рахові

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: