Вхiд на сайт
Авторизацiя

5 років ув’язнення за переправлення громадян Туреччини через держкордон: засуджено жителя Рахова

5 років ув’язнення за переправлення громадян Туреччини через держкордон: засуджено жителя Рахова
За доводами прокурора Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури місцевого жителя засуджено до 5 років позбавлення волі за незаконне переправлення двох осіб через державний кордон України, вчинене способом, небезпечним для життя (ч. 2 ст. 332 КК України).

Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачений у червні 2020 року, перебуваючи на прикордонних територіях в смт. Великий Бичків, намагався переправити до ЄС двох громадян Туреччини. Для цього на рейсовому автобусі доставив їх до берега р. Тиса та скерував для подальшого переправлення через річку до Румунії. Для одного з мігрантів спроба перепливти на інший берег була невдалою, тож, будучи під реальною загрозою загибелі, він повернувся на територію України і був одразу виявлений працівниками Мукачівського прикордонного загону.

Наразі вступ вироку в законну силу очікується, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: