Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрили зловмисника, який обікрав жителя Сваляви

Викрили зловмисника, який обікрав жителя Сваляви
На вихідних до поліції Сваляви надійшло повідомлення про крадіжку особистого майна з господарської споруди, яка належить місцевому мешканцю. З сараю потерпілого невідомі викрали електроінструменти та велосипед.

Поліцейські офіцери громади спільно зі співробітниками кримінальної поліції опрацювали місце злочину, опитали можливих свідків та очевидців події та вже наступного дня вийшли на слід особи, яка може бути причетна до крадіжки.

Зловмисником виявився 48-річний раніше судимий за майнові злочини житель Сваляви. Як з‘ясували поліцейські, крадій проник до господарської споруди пошкодивши навісний замок. З сараю фігурант викрав електричну дрель, болгарку, бензокосарку та велосипед. Все викрадене майно перепродав наступного дня.

Разом з тим поліцейські встановили і особу, якому зловмисник встиг продати викрадене майно потерпілих. Всі речі вилучені та після проведення необхідних слідчих дій буде повернуто власнику.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена з проникненням.

Наразі вирішується питання щодо повідомленння фігурантові про підозру та обрання запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Викрили зловмисника, який обікрав жителя Сваляви


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: