Вхiд на сайт
Авторизацiя

В «Укрзалізниці» уточнили, кого не пустять на поїзд з 21 жовтня

В «Укрзалізниці» уточнили, кого не пустять на поїзд з 21 жовтня

Пасажири з 21 жовтня зможуть потрапити в поїзд «Укрзалізниці» за наявності паперового або електронного COVID-сертифіката в «Дії». Також можна використовувати іноземний документ про повний курс вакцинації.

Про це повідомляє пресслужба компанії в Facebook.

«Пасажир може показати провіднику міжнародний або внутрішній COVID-сертифікат, або іноземний COVID-сертифікат про щеплення вакцинами, які включені ВООЗ в список дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях. Сертифікат можна демонструвати мовою оригіналу», — йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що інформація про COVID-вакцинацію в системі HELSI. me не є заміною COVID-сертифікату і не буде братися до уваги. Також в компанії відзначили, що перевіряти документи при посадці на поїзди «Інтерсіті+» будуть стюарди.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: