Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські розслідують факт засмічення берегів річки побутовими відходами

Поліцейські розслідують факт засмічення берегів річки побутовими відходами
Працівники поліції Закарпаття виявили в соцмережах публікацію про правопорушення, скоєне місцевим мешканцем. Закарпатця, який засмічував побутовими відходами берег річки поблизу смт.Міжгір’я, встановили та розшукали. За фактом відкрито кримінальне провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області

В ході моніторингу мережі Інтернет співробітники закарпатської поліції виявили допис з відеоматеріалом, у якому зафіксовано, як невідомий чоловік з гужової повозки вивантажує сміття на березі річки.

Поліцейські встановили, що подія мала місце 25 серпня цього року між населеними пунктами Синевир та Синевирська Поляна в урочищі «Рибачинка», що неподалік Міжгір‘я. Також поліцейські встановили і особу правопорушника. Ним виявився 55-річний місцевий житель.

Правопорушник зізнався у діянні та пояснив правоохоронцям свій вчинок тим, що виконував вказівку окремих осіб. Відповідно до неї чоловік мав прибрати територію та викинути сміття саме в цьому місці.

Дільничний офіцер поліції склав на чоловіка адміністративний протокол.

Окрім цього у поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 242 Кримінального кодексу України (Порушення правил охорони вод), в рамках якого поліцейські встановлюватимуть осіб, які безпосередньо надавали такі вказівки. Встановлюється також і походження твердих побутових відходів.

Санкція вказаної статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі строком на 5 років.

Шановні громадяни, якщо ви стали очевидцями правопорушення, просимо вас невідкладно повідомляти про це на лінію «102». Це дозволить правоохоронцям оперативно відреагувати на подію, припинити порушення та притягнути особу до відповідальності.


Поліцейські розслідують факт засмічення берегів річки побутовими відходами
Поліцейські розслідують факт засмічення берегів річки побутовими відходами

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: