Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатця затримали за замах на вбивство своєї дружини та доньки

Закарпатця затримали за замах на вбивство своєї дружини та доньки
Вчора, 5 вересня, до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію до лікарні 53-річної жительки Тячівщини та її 23-річної доньки.

Прибувши за викликом поліцейські встановили, що травми потерпілі отримали під час сварки з 56-річним чоловіком. На захист матері від батька стала їх донька, яка намагалася його заспокоїти. Однак, не реагуючи на зауваження, чоловік заподіяв численні тілесні ушкодження своїй дружині. Крім цього, незначні травми наніс і дочці.

Наразі 53-річну потерпілу залишено на лікуванні з численними переломами та травмами голови. Дочку відпущено на амбулаторне лікування.

З місця злочину поліцейські вилучили будівельний молоток та ніж, які імовірно були знаряддям злочину.

Поліцейські затримали підозрюваного у замаху на умисне вбивство своєї дружини та доньки (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст 115 Кримінального кодексу України) та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За скоєне фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: