Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як влаштуватися на роботу в Польщі легально і без ризиків?

Як влаштуватися на роботу в Польщі легально і без ризиків?

Все більш актуальним питанням на сьогодні стає пошук вакансій на роботу за кордоном. Основна причина – високий рівень зарплати, який поки не можуть забезпечити вітчизняні роботодавці. Найпростіше на сьогоднішній день влаштуватися саме на роботу в Польщі. Сюди беруть молодь від 18 років, і закінчуючи людьми старшого віку, до 55-60-ти років. Для офіційного працевлаштування знадобиться польська робоча віза типу D. Ви можете без проблем отримати її, якщо звернетеся у кадрове агентство та вас офіційно влаштують у одну з польських компаній.

Наша стаття присвячена актуальній темі – це легальна робота в Польщі для українців. Чи варто пробувати шукати вакансії і їхати працевлаштуватися самостійно, або все-таки краще скористатися послугами кадрового агентства? Дамо відповіді на це питання і допоможемо вам уникнути ризиків при працевлаштуванні.

Чи варто звертатися в кадрові агентства?


Якщо ви шукаєте роботу в Польщі для українців, то фактично, у вас є 2 варіанти – шукати вакансію самостійно або ж звернутися в кадрове агентство. Для початку з’ясуємо питання з самостійним пошуком роботи. Є сайти, де вивішують безліч вакансій, в тому числі і нібито від польських роботодавців. Але такий варіант – дуже ризикований, адже ви можете потрапити на шахрая і в результаті не одержати чесно зароблену зарплату.

Тому єдиний не ризикований і простий варіант – це звернутися в кадрове агентство, у якого є ліцензія, і працевлаштуватися з їх допомогою легально. У таких агентствах, як Visa-Pro, вам допоможуть відкрити візу, підписати з польською компанією контракт, завдяки чому ви будете захищені від усіляких ризиків. Звичайно, якщо ви будете влаштовуватися за контрактом, то вам потрібно буде дотримуватися всіх умов, прописаних там. Тому уважно прочитайте свої обов’язки і весь контракт.

Вакансії


Більшість вакансій у Польщі пропонують в таких місцях:

• на будівництві;
• у сфері обслуговування: ресторани, кафе, готелі, хостели;
• на фабриках, заводах;
• в сільському господарстві;
• на складах;
• в теплицях.

Влаштуватися можуть як жінки, так і чоловіки. Є багато пропозицій і для сімейних пар, тому можна поїхати і заробляти разом – наприклад, збирати урожай, працювати в готелі або на заводі. Почитайте відгуки про роботу в Польщі та оберіть варіант, найбільш підходящий саме для вас.

Умови працевлаштування в Польщі. Основні вимоги від роботодавців


Польські компанії набирають персонал від 18-ти років. Потрібно мати хороше здоров’я, вчасно і повністю виконувати свої обов’язки. Потрібно мати робочу візу, щоб влаштуватися легально, про це ми вже згадували.

Чи можна влаштуватися без знання мови? Так, можна. Але при цьому будьте готові, що вам запропонують найпростіші вакансії – пакувальника, прибиральниці, будівельника, різноробочого і т.д. Але якщо ви знаєте польську мову і хоча б трохи знаєте англійську, то зможете влаштуватися на ті вакансії, де зарплата буде вищою.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: