Вхiд на сайт
Авторизацiя

Місцеві скарбниці Закарпаття отримали понад 3,3 млрд грн податкових платежів

Місцеві скарбниці Закарпаття отримали понад 3,3 млрд грн податкових платежів
Впродовж семи місяців 2021 року до місцевих бюджетів краю надійшло понад 3 млрд 326 млн грн податкових платежів. Порівняно з відповідним минулорічним періодом надходження зросли на 589,6 млн гривень. Про це інформує ЗМІ начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

– Завдяки спільній роботі податківців та бізнес-спільноти краю, податкові платежі надходять до місцевих бюджетів Закарпаття у належному розмірі та своєчасно. Відтак кошти, наявні в місцевих скарбницях регіонів, дають змогу територіальним громадам Закарпаття спрямовувати їх на власний розвиток, – наголошує очільник податкового відомства області.

Варто зазначити, що основними джерелами наповнення місцевих скарбниць є податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, плата за землю, податок на нерухому майно. Зокрема, за пів року територіальні громади отримали майже 2 млрд 300 млн грн податку на доходи фізичних осіб, що на 411,4 млн грн більше, ніж у січні-липні 2020 року.

Наступний за рівнем надходжень – єдиний податок. Особи, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджетів 447 млн грн, що більше за відповідний період минулого року на 62,1 млн гривень, інформує ДПС у Закарпатській області.

До місцевих скарбниць протягом січня-липня також спрямовано понад 278,8 млн грн плати за землю, що більше минулорічних показників надходжень майже на 46,2 млн грн та майже 95 млн грн акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, що більше на 1,1 млн грн від минулорічних показників.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: