Вхiд на сайт
Авторизацiя

Коли в Україні скасують обов'язкове носіння масок: відповідь МОЗ

Коли в Україні скасують обов'язкове носіння масок: відповідь МОЗ
Карантинні обмеження в Україні регулюються через показники захворюваності на COVID-19, але носіння масок залишається обов'язковим у всіх громадських місцях та закладах. Коли українці отримають можливість не користуватись масками – читайте далі.

Пандемія коронавірусу зробила маски невіддільною частиною життя людей по всьому світу. Однак позитивна тенденція у різні періоди цього складного року надихала чимало країн скасовувати необхідність масок. Чи зможуть українці найближчим часом забути про цей важливий аксесуар? Про це розповів головний санітарний лікар України Ігор Кузін.

"Ми можемо розглядати лише тоді, коли більша частина населення є провакцинованою і коли є гарантія, що жодна людина, яка знімає маску в публічному місці або місці скупчення людей, не має ризику передати інфекцію", – наголосив він.

Відзначимо, що сьогодні без масок не можна перебувати у місцях скупчення людей, у громадських місцях, закладах та установах. Зараз носіння масок, дотримання дистанції, гігієна рук та вакцинація є єдиними способами уникнути зараження та поширення коронавірусу.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: