Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві зловмисник вкрав скутер

В Мукачеві зловмисник вкрав скутер
Поліцейські Мукачева затримали чоловіка, причетного до незаконного заволодіння скутером. Фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження

Менше ніж за 20 хвилин оперативники поліції Мукачева розшукали викрадений у мукачівця скутер та зловмисника, причетного до цього злочину.

Так, вчора, 26 липня близько 18:20 до поліції із заявою про угон звернувся 32-річний мукачівець. Чоловік повідомив, що невідома особа, у період часу з 10:00 по 18:00, викрала його скутер, який потерпілий залишив поблизу обласної дитячої лікарні.

Опитавши потерпілого та опрацювавши відео з камер спостереження поліцейські з’ясували, що до викрадення двоколісного транспортного засобу причетний 43-річний раніше судимий за крадіжки та шахрайство житель Мукачева. Будучи напідпитку він відштовхав скутер за майже 2 кілометри від місця злочину, де і був затриманий співробітниками кримінальної поліції та поліції охорони.

Як з’ясувалося, у подальшому зловмисник мав намір перепродати скутер.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України.

43-річного зловмисника затримали у процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
На арешт майданчик поміщено і викрадений ним скутер, який у подальшому буде повернуто законному власнику.

Максимальне покарання за санкцією інкримінованої статті передбачає до 5 років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: