Вхiд на сайт
Авторизацiя

Капремонт вулиці Собранецької: що перекриють та як об'їжджати (СХЕМА)

Капремонт вулиці Собранецької: що перекриють та як об'їжджати (СХЕМА)
Під час І етапу капітального ремонту частини вулиці Собранецької в Ужгороді перекриють для проїзду відрізок від перехрестя з вулицею Василя Докучаєва до перехрестя з вулицею Олександра Грибоєдова.

Об'їжджати можна буде через вулиці Василя Докучаєва – Університетську – Олександра Грибоєдова. Таке рішення прийняли напередодні на виїзному засіданні комісії Ужгородської міської ради з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту.

Нагадаємо, заплановано капремонт останньої частини вулиці Собранецької – від провулку Єгерського до пункту пропуску на українсько-словацькому кордоні. Із державного бюджету на це наразі передбачено понад 8 млн грн, співфінансування із міського бюджету – 500 тис. грн.

На виїзному засіданні комісії також доручили встановити дорожні знаки "Стоянка заборонена" на вулиці Василя Докучаєва, а управлінню муніципальної варти – взяти під особливий контроль паркування на цій вулиці.

Розглянули на місці і звернення щодо облаштування висотного обмежувача руху на розі вулиць Акацій та Північної. Визнали це недоцільним і рекомендували управлінню муніципальної варти демонтувати існуючий обмежувач, інформують у міськраді.

Капремонт вулиці Собранецької: що перекриють та як об'їжджати (СХЕМА)

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: