Вхiд на сайт
Авторизацiя

За систематичний збут метамфетаміну ужгородець може провести 6 років за ґратами

За систематичний збут метамфетаміну ужгородець може провести 6 років за ґратами
За доводами прокурора Ужгородської окружної прокуратури ужгородця, обвинуваченого у придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті метамфетаміну, засуджено до позбавлення волі на 6 років 1 місяць.

Підтримуючи публічне обвинувачення, прокурор довів, що чоловік систематично збував психотропну речовину протягом 2019-2021 років. Протиправною діяльністю займався переважно на території "Нового району" в Ужгороді. Те, що закарпатець реалізовував місцевим мешканцям саме метамфетамін, підтвердили і висновки експертизи. Окрім того встановлено, що ужгородець протиправно придбав, перемістив і зберігав у підсобному приміщенні свого помешкання для подальшого розповсюдження понад десяток пакетиків і згортків із психотропами.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Зловмисника затримали у квітні, після чого він перебував під вартою з можливістю внесення близько 110 тис. грн застави. До вступу вироку в законну силу він також утримуватиметься під вартою за рішенням суду.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: