Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець телефонував із виправної колонії та вимагав кошти: деталі

Закарпатець телефонував із виправної колонії та вимагав кошти: деталі
За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт щодо берегівчанина за фактом повторного вимагання, поєднаного з погрозами розголошення відомостей, які потерпілий бажає зберегти в таємниці (ч. 2 ст. 189 КК України).

До цього чоловік вже судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом, а наразі обвинувачується ще й у шахрайстві та крадіжці. Встановлено, що, відбуваючи покарання за попередній злочин у виправній колонії Дрогобича, він систематично телефонував закарпатцеві та вимагав грошові кошти. Суми коливалися від 500 грн до 4000 грн. У разі відмови погрожував заподіяти потерпілому шкоду та розголосити певну інформацію.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Берегівського районного суду. У період судового розгляду особа утримуватиметься в ДУ «Закарпатська УВП №9».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: