Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у відпочивальника вкрали понад 15 тисяч гривень

На Закарпатті у відпочивальника вкрали понад 15 тисяч гривень
Співробітники відділення поліції Іршави Хустського районного управління розкрили крадіжку у басейні села Собатин. Злочинець повністю повернув всі викрадені кошти

У понеділок, 5 липня, до поліції надійшло повідомлення від відвідувача басейну у селі Собатин Хустського району. Чоловік розповів працівникам поліції, що залишив свої шорти з гаманцем у роздягальні. Він відпочивав у басейні кілька годин. По поверненню він зрозумів, що з гаманця зникли 15 тисяч гривень та 300 євро.

Поліція, в першу чергу, вивчила записи з камер відеоспостереження відпочинкового комплексу. Там чітко було видно, що в роздягалку зайшла група осіб. Один із цих чоловіків непомітно для інших забрав собі чужі кошти. Правоохоронці швидко розшукали підозрюваного. Ним виявився 25-річний мешканець села Арданово Берегівького району.

Всі викрадені кошти вже вилучено та буде повернуто власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті у відпочивальника вкрали понад 15 тисяч гривень


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: