Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Виноградова затримали чоловіка, який намагався підпалити будинок матері

Поліцейські Виноградова затримали чоловіка, який намагався підпалити будинок матері
Слідчі Виноградівського відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом замаху на підпал будинку. Зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили в ізолятор тимчасового тримання

Днями до поліцейських Виноградова звернулася жителька смт.Королево. 45-річна жінка повідомила, що її син погрожує їй фізичною розправою та намагається підпалити будинок.

За вказаною адресою негайно вирушив наряд поліцейських. Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 27-річний житель Королева прийшов у гості до матері. Проте, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, затіяв з нею сварку. Чоловік приніс із підсобного приміщення бензопилу, вилив з неї бензин на підлогу в коридорі та підпалив. Матері вдалося швидко загасити вогонь та не дати пожежі поширитись далі.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 КПК України. За фактом закінченого замаху на умисне пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Виноградівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 – ч.2.ст.194 Кримінального кодексу України.

Вчора, 4 липня, 27-річному жителю смт.Королево буде повідомлено про підозру у скоєнні ним злочину. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання під вартою. Досудове розслідування у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліцейські Виноградова затримали чоловіка, який намагався підпалити будинок матері

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: