Вхiд на сайт
Авторизацiя

Діагностичні можливості: у Мукачеві відбулася конференція медиків

Діагностичні можливості: у Мукачеві відбулася конференція медиків
У Мукачеві відбулося засідання лікарів дитячої обласної лікарні та фахівців медичного центру «Діамед». На заході були представлено три презентації про діагностичні можливості, які лікар-педіатр може застосовувати на практиці.

«Діагностичні можливості лікаря-педіатра на практиці» - основна тема науково-практичної конференції, яку провели провідні фахівці медичного центру «Діамед» для лікарів дитячої обласної лікарні.

На заході було представлено три презентації, перша стосувалася магнітно-резонансної томографії дітей різного віку для різних органів та систем.

У наступній доповіді було озвучено переваги та можливості мультиспіральної комп’ютерної томографії, тобто застосування цього методу для діагностики захворювань пацієнтів дитячого віку: виявлення вад розвитку, запальних захворювань та онкології.

Третя презентація стосувалася ультразвукової діагностики і таких її методів, як еластографІя та ультразвукове обстеження легень, що в період поширення коронавірусної інфекції особливо актуально.

Фахівці медичного центру «Діамед» організовують виїзні конференції не вперше. Кажуть, такі заходи спрямовані перш за все для обміну досвідом з працівниками закладів охорони здоров’я.

Лікарка каже, теми для конференції обрали не випадково. За словами п. Владислави, всі лікарі медичного центру «Діамед» є членами європейської асоціації радіологів, української асоціації рентгенологів та асоціації лікарів ультразвукової діагностики , а також різних вузьких спеціальностей.

Детальніше про подію - у сюжеті М-студіо:


Більше про послуги медичного центру "Діамед" за адресою м.Ужгород, вул.Швабська, 43:

- на сайті https://diamed.uz.ua/
- в соцмережах https://www.facebook.com/diamedMC/

Контактні телефони: +38(050)1005900, +38(095)1000043, +38(0312)428080.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: