Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міграційна поліція зі всієї України проводить відпрацювання на Закарпатті

Міграційна поліція зі всієї України проводить відпрацювання на Закарпатті
Для протидії нелегальній міграції на території регіону створено спеціальну групу з кращих працівників міграційної поліції. Усі вони нестимуть службу на Закарпатті до кінця жовтня.

З початку червня і аж до жовтня працівники територіальних підрозділів міграційної поліції спільно департаментом міграційної поліції проводять комплекс оперативно-профілактичних заходів у Закарпатській області для запобігання та протидії незаконному переправленню осіб через кордон України.

У ході відпрацювання працівники міграційної поліції спільно з патрульними поліцейськими Закарпатської області несуть службу на пункті пропуску «Нижні ворота». Зокрема перевіряють транспортні засоби, встановлюють, чи потрапляють на територію краю іноземці, які незаконно прибули в Україну. Цією дорогою автомобілі прямують до контрольованих прикордонних районів, а саме ділянок Державного кордону України з Румунією, Угорщиною та Словацькою Республікою.

Окрім цього, правоохоронці здійснюють систематичні перевірки залізничних та автовокзалів Закарпатської області. Правоохоронці націлені на пошук іноземців, котрі перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства.

Додатково проводяться перевірки навчальних закладів та гуртожитків, де навчаються та проживають іноземні студенти.

За результатами відпрацювання винесено рішення щодо примусового повернення трьох іноземців, які порушили правила перебування на території держави.

Окрім цього, поліцейські відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області, придані сили територіальних підрозділів міграційної поліції спільно з представниками Центру тестування при МОЗ виявили 25 підроблених паспортів громадян України та 18 громадян, які використовували їх під час складання іспиту КРОК в Ужгородському Національному університеті.

За вказаним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Закарпатській області розпочали досудове розслідування, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3, ст. 358 Кримінального колексу України. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

У ході відпрацювання контрольованих прикордонних районів Закарпатської області також виявлено іноземця, громадянина Королівства Іспанія, який незаконно перебував на території України. На чоловіка склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст. 203 КУпАП України (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Прийнято рішення про його примусове повернення до країни походження із забороною в'їзду на територію України терміном на три роки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментар: начальника відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області Михайла Густея


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: