Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трохи дорожче: оприлюднено граничні ціни на бензин до 3 липня

Трохи дорожче: оприлюднено граничні ціни на бензин до 3 липня
Граничні роздрібні ціни на дизпальне та бензин з 24 червня по 3 липня становитимуть 29,23 гривні за літр та 30,84 гривні за літр відповідно.

Про це повідомляє Нафтогазова асоціація, пише Економічна правда

23 червня на сайті Міністерства економіки оприлюднено нові розрахунки середньої вартості 1 літра бензину і дизельного пального на третю декаду червня, до яких додається максимальна торговельна націнка.

На підставі розрахунків "Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" з урахуванням цін на світових біржах, визначено середню вартість 1 літра дизельного пального ULSD 10 ppm, яка становить 22,23 гривні, та 1 літра бензинів автомобільних GASOLINE 10 ppm, яка становить 25,84 гривні.

Враховуючи розмір максимальної торговельної націнки, яка згідно з постановою Кабінету міністрів повинна бути не більше 5 грн/л на бензин і 7 грн/л на дизпальне, та нових середніх цін, гранична роздрібна ціна на наступні 10 днів становить:

1 л. дизпалива — 29,23 грн/л. ( +0,14 грн);

1 л. бензину — 30,84 грн/л (+0,02 грн).

Нагадаємо:

Кабмін вніс зміни до держрегулювання цін на автомобільні бензини та дизпаливо, які реалізуються через мережу автозаправних станцій.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: