Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спека посилюється: яку погоду очікувати в Україні цього тижня

Спека посилюється: яку погоду очікувати в Україні цього тижня
Фінальний тиждень червня відзначиться не лише короткочасними дощами, а й відчутним підняттям температури. Синоптик попередила про справді спекотну погоду.

Вже з вівторка, 22 червня, середня температура повітря у більшості областей країни втримається на рівні +29+33. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбуці. За її словами, трохи легше буде у південній частині України, де максимальна температура сягне +23+29.

"Найближчої ночі короткочасні грозові дощі пройдуть на Одещині, Миколаївщині, зачеплять деякі райони Херсонщини та Криму. Вдень (22 червня) в Україні переважно сухо, хіба що по Заходу, Півдню походять локальні короткі дощі. У Києві 22 червня очікується суха спекотна погода з температурою повітря +30+32 градуси. Гаряча погода триватиме увесь тиждень у столиці, ще й підсмажуватиме сильніше. Стане легше дихати у Києві 27-го червня, градуси з'їдуть до +25+27-ми", – додала вона.

А от по всій країні послаблення спеки відчується з 28 червня. Трохи швидше воно прийде у західні та північні області (27 червня), де не буде вище +25+30.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: