Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород має перших "двохсотбальників" зі ЗНО

Ужгород має перших "двохсотбальників" зі ЗНО
Двоє ужгородських випускників отримали максимальний бал на цьогорічному зовнішньому незалежному оцінюванні, повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

"Щиро вітаю Ярослава Федину, учня 7 (11) класу Класичної гімназії, який отримав 200 балів на ЗНО з математики, та Олександру Бобровник, ученицю 7(11)-А класу Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г.Шевченка, яка отримала 200 балів на ЗНО з англійської мови. Від Ужгородської міської ради, як ми й передбачили Програмою підтримки обдарованої молоді, вони отримають грошову винагороду за свої досягнення. Дякую вчителям за підготовку учнів, батькам – за підтримку своїх дітей. Пишаємося вами, дорогі випускники, і бажаємо подальших успіхів та досягнення поставлених цілей", написав міський голова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ужгород має перших "двохсотбальників" зі ЗНО
Ужгород має перших "двохсотбальників" зі ЗНО


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: