Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обікрав житло: в Ужгороді оперативно затримали зловмисника

Обікрав житло: в Ужгороді оперативно затримали зловмисника
Правоохоронці на гарячому затримали зловмисника, який обікрав квартиру ужгородця та намагався втекти з місця злочину. На заваді порушнику стали сусіди потерпілого, які зупинили чоловіка та вчасно викликали поліцію. Фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання

Поліцейські Ужгородського районного управління поліції встановлюють обставини крадіжки речей з помешкання жителя обласного центру. Повідомлення про злочин надійшло до поліції 5 червня о 20:40.

На місце події оперативно прибули інспектори патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що до квартири потерпілого проник 27-річний місцевий житель, який уже неодноразово потрапляв у поле зору працівників відділу кримінальної поліції Ужгорода. Чоловік пошкодив вікно та вже встиг спакувати до сумки речі, однак, під час втечі з місця злочину, зловмисника вчасно помітив та зупинив сусід потерпілого й одразу викликав поліцію.

На місці події слідчі вилучили у фігуранта інструменти, за допомогою яких він проник до чужої квартири та особисті речі власника квартири.

Слід зазначити, що зловмисник вже є підозрюваним у скоєнні аналогічного злочину і на момент вчинення крадіжки за рішенням суду мав перебувати під цілодобовим домашнім арештом.

Зараз поліцейські помістили фігуранта до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка вчинена з проникненням до житла.

За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Досудове розслідування у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Обікрав житло: в Ужгороді оперативно затримали зловмисника
Обікрав житло: в Ужгороді оперативно затримали зловмисника

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: