Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді жорстоко вбили кошеня: поліція підозрює дітей

В Ужгороді жорстоко вбили кошеня: поліція підозрює дітей
Слідчі поліції Ужгорода розслідують справу, що стосується жорстоких дій над кошеням. Поліцейські вже встановили, що до правопорушення причетні малолітні діти. Правоохоронці вже розшукали та поспілкувалися з їхніми батьками

Вчора, 4 червня, близько 21:00, поліцейські отримали повідомлення про те, що на вулиці Гвардійській в Ужгороді знайдено мертве кошеня, на тілі якого є ознаки жорстокого поводження.

Працівники поліції провели першочергові слідчі дії, опитали жителів даного мікрорайону та встановили, що до жорстоких дій над кошеням можуть бути причетні діти. Зараз вже відомо про двох малолітніх віком 6 та 8 років.

Поліцейські розшукали самих дітей і їхніх батьків та поспілкувалися з ними.

Для з’ясування всіх обставин події дізнавачі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 299 Кримінального кодексу України (Жорстоке поводження над тваринами). Окрім цього з родиною працюватимуть ювенальні поліцейські, щоб не допустити повторення таких вчинків дітьми та з’ясувати, що стало причиною такої поведінки малолітніх, інформує Відділ комунікації поліції Закарпаття.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: