Вхiд на сайт
Авторизацiя

1 червня випускники складатимуть ЗНО з української мови та літератури

1 червня випускники складатимуть ЗНО з української мови та літератури
В Ужгороді завтра, 1 червня, працюватимуть 12 пунктів тестування – учасники складатимуть ЗНО з української мови та літератури.

Як повідомили в управлінні освіти Ужгородської міської ради, пункти тестування будуть у Лінгвістичній гімназії, Класичній гімназії, загальноосвітніх школах №№ 2, 3, 6, 9, 10, 12, 15, 20 – ліцеї «Лідер», Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради.

У 2021 році випускники, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти та/або планують вступати до закладів вищої освіти, матимуть можливість самостійно обирати, яку саме роботу виконуватимуть під час ЗНО: сертифікаційну роботу з української мови чи сертифікаційну роботу з української мови та літератури.

Загалом на завтрашнє ЗНО в окрузі Ужгород зареєструвалися 2524 учасники із Ужгорода, Чопа, Ужгородщини та частково Перечинщини: 1672 складатимуть зовнішнє незалежне тестування із української мови та літератури, 852 – з української мови.

Щоб уникнути скупчення біля входу до пунктів тестування, допуск учасників розпочнеться о 9.50 і триватиме до 10.50, якщо учасник прибуде до пункту тестування після 10.50, його не буде допущено до участі в ЗНО.

Нагадуємо, вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності:

– оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
– паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
– запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Якщо абітурієнт не зможе пред'явити оригінал Сертифіката, паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, його не буде допущено до пункту проведення ЗНО.

На тестуванні варто мати із собою:

– 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору;
– пляшечку з питною водою без етикетки;
– засоби індивідуального захисту, які учасник зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв'язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.
Бажаємо учасникам успішного складання ЗНО!
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: