Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двох крадіїв-рецидивістів з Виноградова засуджено до позбавлення волі

Двох крадіїв-рецидивістів з Виноградова засуджено до позбавлення волі
За активної позиції прокурорів Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури двох місцевих жителів засуджено до позбавлення волі за крадіжки, скоєні на території Виноградова.

Один випадок трапився у березні минулого року. У судовому засіданні прокурор довів, що 31-річний громадянин проник до приміщення котельні та викрав звідти електроінструменти, а вже за місяць повторно вчинив аналогічний злочин – викрав мобільний телефон знайомого. Дії чоловіка кваліфіковано за ч.ч. 2, 3 ст. 185 КК України.

Іншу крадіжку правоохоронці зафіксували у березні поточного року. Встановлено, що 18-річний молодик уночі проник до торгового центру у Виноградові та викрав 19 мобільних телефонів із однієї з вітрин. Окрім того, зловмисник заволодів і майном із сусіднього рибацького магазину: рюкзаком, пневматичною зброєю та приладдям до неї (ч. 3 ст. 185 КК України). Завдані збитки експерти оцінили у понад 52 тис. грн.

Варто зауважити, що обоє чоловіків раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за крадіжки. Наразі ж Виноградівський районний суд призначив першому обвинуваченому покарання у виді 5 років позбавлення волі, другому – 3 років 6 місяців. Вступ вироків у законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України), інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: