Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Донбасі поранили українського військового. Він знаходиться в госпіталі у важкому стані

На Донбасі поранили українського військового. Він знаходиться в госпіталі у важкому стані
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) 22 травня, 1 українського військовослужбовця поранено.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу ООС у соціальній мережі Facebook, передають Українські Новини.

"За минулу добу, 22 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню", - сказано в ньому.

Зокрема, поблизу Пісків окупанти тричі відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, а також з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а в передмісті селища Південне найманці тричі вчинили обстріл з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Неподалік від Водяного противник 2 рази застосував у напрямку позицій українських захисників ручні протитанкові і підствольні гранатомети, в районі Причепилівки ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Близько населеного пункту Золоте-4 російські найманці застосували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети, а біля Мар'їнки - стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожого вогню 1 український військовослужбовець отримав поранення, його доставлено до лікувального закладу, він перебуває у важкому стані.

Зазначається, що про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомили представникам ОБСЄ.

Крім того, з мінометів 120-го калібру російсько-окупаційні війська вчинили обстріл цивільної інфраструктури населеного пункту Піски, і внаслідок попадання міни було пошкоджено приватний будинок.

Станом на 7:00 23 травня зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Зокрема, поблизу селища Гранітне ворог застосував великокаліберні кулемети і станкові протитанкові гранатомети, а біля Світлодарська - ще й автоматичні станкові гранатомети.

Бойових втрат у результаті ворожого вогню немає.

Як повідомляли Українськi Новини, 21 травня бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню в зоні ООС, 2 військових було поранено та 1 травмовано.

Однак перша половина дня була відносно спокійною. У штабі ООС повідомляли, що порушень вогню було 5 і нікого не поранили.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: