Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті презентували туристичні авдіогіди Ужанською долиною

На Закарпатті презентували туристичні авдіогіди Ужанською долиною
Наразі доступні 5 авдіогідів українською та англійською мовами для пішохідного, велосипедного і трьох автомобільних маршрутів

Подорожам одних заважає те, що вони не знають, куди поїхати. На перепоні мандрів інших – думка, що вже бачили і знають усі туристичні місця Закарпаття, а тим більше Ужанщини. Замки, фірмові солодощі, чани – що ще дивитися і пробувати, якщо ми й так усюди були? А от і ні, переконує команда проєкту «Пізнай Ужанську долину». 26 квітня вони презентували 5 авдіогідів, якими змогли здивувати й захопити журналістів. Тепер ці маршрути доступні всім цікавим.

«Ужанська долина дуже недооцінена туристами. Сюди вони їдуть вкрай рідко, – каже керівниця проєкту Людмила Сюзева. – Тому вирішили привернути увагу до цих місць і довести, що тут є багато цікавих і недосліджених локацій. Ми вже відкрили доступ до перших 5 безкоштовних авдіогідів маршрутів на платформі izi.TRAVEL. Це велосипедний, пішохідний і три автомаршрути. Особливо актуальними вони стали тепер, у карантин, коли люди все частіше вирушають у самостійні, а не групові мандрівки».

Особливість цих авдіогідів у тому, що вони пропрацьовані комплексно. Турист не тільки бачить маршрут на карті й дізнається про цікаві місця із розповіді авдіогіда, але й дістає навігаційні підказки, де можна покуштувати локальних страв, відпочити, переночувати. От, приміром, у рамках маршрутів можна скуштувати равликів, закарпатських сирів та вин, покататися на конях тощо.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: