Вхiд на сайт
Авторизацiя

Заробіток в Instagram: Цукерберг анонсував нові можливості для користувачів

Заробіток в Instagram: Цукерберг анонсував нові можливості для користувачів
Генеральний директор компанії Facebook Марк Цукерберг оголосив про те, що незабаром автори контенту у соціальній мережі Instagram зможуть заробляти більше. Домогтися цього можна за допомогою нових функцій, які незабаром стануть доступні користувачам платформи.

Уже зараз користувачі Instagram мають можливість заробітку на публікації партнерського контенту. Згідно з наявними даними, незабаром на платформі з'являться інструменти, за допомогою яких брендам буде простіше шукати відповідних авторів контенту.

Ми повинні бути у змозі допомогти брендам знайти авторів, які відповідають роботі, яку вони намагаються виконувати. Соціальна мережа повинна відігравати активнішу роль, допомагаючи брендам шукати нових авторів,
– заявив глава Instagram Адам Моссера.

Коли нові функції з'являться в Instagram
Нові функції з'являтимуться в міру того, як Facebook пристосовуватиметься до нещодавніх змін у екосистемі iOS. Нова політика конфіденційності Apple ускладнює збір даних користувача власників iPhone та iPad, необхідних для демонстрації персоналізованої реклами. Через це Facebook доводиться створювати нові інструменти, які повинні стати ефективним засобом заробітку на рекламі, у тому числі персоналізованої.

Глава Facebook також оголосив про те, що незабаром автори контенту в Instagram зможуть продавати товари через свої профілі в соціальній мережі. У минулому році вже були введені магазини в Facebook та Instagram, за допомогою яких компанії можуть продавати свою продукцію користувачам платформи.

Цікавий факт. Варто відзначити, що деякі найбільш популярні автори контенту в Instagram вже отримали можливість продажу товарів через власні профілі. Це може свідчити про те, що вже скоро ця функція буде розгорнута для більшої кількості користувачів.

24 канал
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: