Вхiд на сайт
Авторизацiя

Е-лікарняні: МОЗ закликав медустанови швидше підключитися до еHealth

Е-лікарняні: МОЗ закликав медустанови швидше підключитися до еHealth
Міністерство охорони здоров’я закликало медзаклади швидше підключитися до еHealth для впровадження е-лікарняних

Про це під час брифінгу сказав заступник міністра охорони здоров’я Ярослав Кучер.

«Минулого тижня Міністерство охорони здоров’я оновило дані в розрізі регіонів щодо стану готовності головного переходу медичних установ на електронні лікарняні та відмови від паперових бланків. Ми бачимо загальну позитивну динаміку, але я хотів би звернути увагу регіонів, де забезпечена часткова готовність, зокрема, Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та Києва. Закликаю медустанови підключитися до системи eHealth в найкоротші строки», — сказав Кучер.

За його словами, медичні інформаційні системи працюють над створенням функціоналу для видачі електронних лікарняних.

Крім того, додав Кучер, МОЗ відправив на узгодження центральним органам влади наказ про деякі питання формування і видачі медичних висновків про тимчасову непрацездатність. Зараз, зазначив Кучер, відомство очікує затвердження цього порядку, який стане останнім нормативним документом для повноцінного запуску електронної лікарняних в Україні.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: