Вхiд на сайт
Авторизацiя

За вчинення домашнього насильства засуджено мешканця Берегівщини

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

За вчинення домашнього насильства засуджено мешканця Берегівщини

За публічного обвинувачення Берегівської окружної прокуратури мешканця с. Косонь засуджено до 2 років ув’язнення за вчинення домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік систематично вдавався до словесних образ та залякування, погрожуючи фізичною розправою своїй доньці. До того він вже двічі притягувався до адміністративної відповідальності за ч.ч. 1, 2 ст. 173-2 КУпАП за вчинення домашнього насильства. А кілька місяців тому, у січні, особу засудили до позбавлення волі із встановленням випробувального терміну за злочин у сфері обігу наркотиків.

Дії батька негативно вплинули на дитину, тож наразі фахівці спостерігають за підтриманням сприятливого психологічного клімату в родині та оточенні дівчинки.

Вступ вироку в законну силу очікується.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: