Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прийом дітей відновили в санаторії "Малятко" на Ужгородщині

Прийом дітей відновили в санаторії "Малятко" на Ужгородщині
Санаторій на Ужгородщині вперше цьогоріч приймає відвідувачів.

20 дітей вперше в цьому році проходять амбулаторну реабілітацію в комунальному санаторії "Малятко" на Ужгородщині. Про це сказала директорка закладу Галина Мороз.

За її словами, з березня минулого року через карантинні обмеження в санаторії не приймали дітей. Два тижні працювали в серпні 2020 року, потім знову зачинилися. Відновили прийом дітей цього тижня, коли Закарпаття вийшло з "червоної зони". Зараз у закладі оздоровлюються діти з двох шкіл Оноківської громади.

До 2020 року в санаторії проходили реабілітацію діти із хворобами дихальних шляхів. Зараз "Малятко" приймає на реабілітацію також дітей з ураженням опорно-рухового апарату та нервової системи, а також дітей з інвалідністю розповіла директорка закладу Галина Мороз.

"Але в тому ж числі і та ж плоскостопість, і порушення постави, сколіози, порушення сну, міальгії, і так далі. Від найпростіших до найскладніших діагнозів, таких як ДЦП. Те чим, ми займалися 75 років за час існування санаторію: це захворювання органів дихання, але від цього напрямку ми не відмовляємося, тому що це актуально і тепер в умовах пандемії", — розповіла директорка санаторію "Малятко".

За словами Галини Мороз, для того щоб дитина пройшла реабілітацію у санаторії "Малятко", батьки мають отримати електронне направлення від сімейного лікаря та виписку з амбулаторної картки.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: