Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Автентична Україна»: сім туристичних локацій Закарпаття можна буде відвідати онлайн

Про це повідомив Ігор Шинкарюк, заступник голови облдержадміністрації.

«Автентична Україна»: сім туристичних локацій Закарпаття можна буде відвідати онлайн

Ініціативу з метою онлайн-промоції туристичного потенціалу України реалізує Міністерство культури та інформаційної політики за підтримки корпорації Google.

«Проєкт «Автентична Україна» – це унікальна можливість подорожувати не виходячи з дому, котра до того ж особливо актуальна сьогодні. Завдяки цифровим інноваціям туристи з різних куточків планети і країни можуть мандрувати Закарпаттям у будь-який час просто у своєму гаджеті», – відзначив Ігор Шинкарюк.

За його словами, у вільному доступі сім віртуальних турів оригінальними локаціями нашого краю.

В онлайн-режимі можна відвідати винну дегустаційну залу в Ужгороді, ресторан посеред виноградників у Берегові, першу закарпатську палинчарню та побувати у традиційному ресторані в Мукачеві.

Для віртуальної подорожі доступний і Національний музей народної архітектури та побуту в обласному центрі.

До проєкту увійшли об’єкти культурної спадщини Закарпаття, які занесені до світової спадщини ЮНЕСКО.

Йдеться про церкву Вознесіння Господнього у с. Ясіня Рахівського району та церкву святого Архангела Михаїла в с. Ужок, що на Великоберезнянщині.

На офіційному сайті також можна дізнатися про гастрономічні родзинки різних регіонів України, про побут і хобі місцевих жителів.

Такі проєкти, як «Автентична Україна», не лише сприяють розвитку туристичної галузі України, а й стирають кордони, щоб об’єднати усіх навколо мети пізнати інших та себе.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: