Вхiд на сайт
Авторизацiя

В середині весни у Карпатах засніжило

В середині весни у Карпатах засніжило
В Українських Карпатах у розпал весни знову засніжило. Так, місцями висота снігового покриву досягла майже 1,5 м, пише OBOZREVATEL

Як повідомила пресслужба Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста у Facebook, станом на ранок 14 квітня на горі Піп Іван продовжували йти дрібні опади та було хмарно. Вітер східний 5-7 м/с, а температура повітря знизилася до -2°С.

В середині весни у Карпатах засніжило

В середині весни у Карпатах засніжило

Також детальну інформацію щодо снігу в горах оприлюднили на сторінці "Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах" у Facebook. Метеорологи зазначили, що температура у цьому регіоні ще сприятиме збереженню снігу.

За їхніми даними, на сніголавинній станції Пожежевська температура повітря становить 0,8°С, погода безвітряна, але хмарна і дощова. Висота снігового покриву – 54-148 см, сніг старий, вологий.

Тим часом на сніголавинній станції Плай температура повітря знизилася до -4°С, вітер північно-східний 5-7 м/с. Крім того, погода погіршилася через туман та сніг. Висота його покриву становить 27-55 см (сніг свіжий, пиловидний, помірно закріплений).

Що стосується сніголавинного посту Драгобрат, то там температура повітря встановилася на рівні 0°С, випав мокрий сніг. Висота снігового покриву становить 133 см.

В середині весни у Карпатах засніжило

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: