Вхiд на сайт
Авторизацiя

У понеділок на фронті загинув 24-річний буковинець

У понеділок на фронті загинув 24-річний буковинець
У районі проведення операції Об’єднаних сил 12 квітня загинув 24-річний буковинець.

Оперативно-тактичне угруповання "Північ" повідомило, що внаслідок прицільного обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації в районі проведення операції Об'єднаних сил 12 квітня один український військовий отримав вогнепальне кульове поранення не сумісне з життям. Це був Ярослав Карлійчук із села Черепківці, що у Глибоцькій територіальній громаді.

24-річний старший солдат проходив службу в підрозділі 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади, який дислокується у Коломиї.

Дата похорону буде відома згодом.

Чернівецька обласна державна адміністрація висловила щирі співчуття сім’ї загиблого.

Оперативно-тактичне угруповання "Північ" повідомило, що внаслідок прицільного обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації в районі проведення операції Об'єднаних сил 12 квітня один український військовий отримав вогнепальне кульове поранення не сумісне з життям.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: