Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україну прийшло потепління – днями прогріє до +21°

В Україну прийшло потепління – днями прогріє до +21°
На зміну холодному фронту в Україну прийшла тепла погода: на вихідних очікується 14-17° майже на всій території країни.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

«Єдиний регіон, де температура буде нижча за середню по Україні, - Крим. Так, в Криму вночі 0...-1°, на південному узбережжі до -2°. Вдень в неділю і понеділок 7-10° тепла», - йдеться у повідомленні.

На заході України, починаючи з суботи, температура буде рости: нічна в суботу +2°, у неділю +5°, в понеділок +6°; денна: в суботу до +13°, у неділю та понеділок до +16°. У вихідні буде переважно сонячно, без опадів, але вже в понеділок на небі з'явиться невелика хмарність.

Навіть у високогір'ї Карпат значно потеплішає до понеділка. Якщо в суботу та неділю в цьому регіоні ще мінусові значення нічної температури, то вже в понеділок вночі 0...+2°, вдень 11-12° тепла.

У Львові у вихідні вдень буде ясне небо, можлива невелика хмарність, вітер помірний північний, північно-західний. На початку тижня температура вдень підвищиться до +16°, день мине без опадів, максимальна вологість повітря 76%.

У південному регіоні країни зберігається весняна тенденція підвищення нічної температури: з суботи по понеділок від 0 до +8°. Вдень повільне підвищення температури повітря: від +12° в суботу до +15° у понеділок. Тільки у Запорізькій області в понеділок очікується до +18°. У Херсонській області на початку тижня можуть бути дощі.

На сході України у вихідні нічна температура підвищиться до +5°. Вдень у Донецькій та Луганській областях у неділю очікуються дощі, температура повітря 12-13°. У Харківській і Дніпропетровській областях дощі малоймовірні, у вихідні вдень до +14°. За прогнозом Sinoptik.ua, у понеділок у східному регіоні мінлива хмарність, температура підніметься до 17-21°.

У центральній та північній частині України у вихідні буде ясна погода, вдень в суботу до 12-13°, у неділю 14-15°. А вже у понеділок з'являться хмари, але в цей день обійдеться без дощу. Температура повітря на початку тижня вночі 4-7°, вдень до +17°.

У столиці України вихідні порадують весняним сонцем, комфортною температурою повітря вдень до +15°, ясним небом. До вечора понеділка можлива хмарність, слабкий східний, північно-східний вітер, вологість повітря до 80%. Температура води в Дніпрі +6°.

В Українському гідрометцентрі Укрінформу повідомили, що 13 квітня в Україні буде без істотних опадів, лише вдень у західних областях короткочасний дощ, гроза. 14 квітня у західних областях, вдень і на Житомирщині, Вінниччині та Одещині короткочасний дощ (в Карпатах мокрий сніг), на решті території без істотних опадів. Температура вночі 3-9°, вдень 12-18°, 13 квітня у південно-західних областях до 21°, 14 квітня у західних областях 7-13° (в Карпатах 3-9°).

У Києві 13-14 квітня без істотних опадів, температура вночі 3-8°, вдень 13-18°.

За даними Укргідрометцентру, 15-16 квітня в Україні невеликі (на заході та півночі помірні) дощі, у західних, вночі місцями і в північних областях з мокрим снігом; 17-19 квітня у південній та східній частині переважно без опадів.

Синоптики також прогнозують зниження температури: в західних областях вночі та вдень 1-7° тепла (вночі в Карпатах заморозки 0-4°), 18-19 квітня вдень на Закарпатті 7-12° тепла; на решті території 15 квітня вночі 3-9°, вдень 9-14°, 16-19 квітня вночі 1-7°, вдень 6-11°, у східній частині країни до 14°.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: