Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині затримали нелегальних мігрантів з Афганістану та їх переправників

На Рахівщині затримали нелегальних мігрантів з Афганістану та їх переправників
На Рахівщині затримали нелегальних мігрантів з Афганістану та їх переправників
Правоохоронці встановили, що за допомогою переправників іноземці планували незаконно перетнути кордон та потрапити до однієї з країн ЄС.

Двох нелегальних мігрантів з Афганістану та їх ймовірних переправників було затримано цієї ночі спільною міжвідомчою групою прикордонників головного оперативно-розшукового відділу та відділу «Ділове» Мукачівського загону спільно з співробітниками Рахівського відділення Тячівського відділу Нацполіції.

В рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 332 «Незаконне переправлення осіб через держаний кордон України», на околиці села Лазещина, Рахівського району Закарпатської області, правоохоронці зупинили транспортний засіб «Опель» литовської реєстрації. В салоні авто окрім водія, 32-річного громадянина України перебувало ще троє осіб. Один із пасажирів також громадянин України, ще двоє осіб без документів назвались громадянами Афганістану. Наразі інформація щодо громадянства затриманих осіб перевіряється.

З метою проведення фільтраційних заходів та складання адміністративно-процесуальних документів затриманих громадян Афганістану доставлено до прикордонного підрозділу, згодом їх доправлять до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону.

В діях наших співвітчизників, які перевозили та супроводжували нелегальних мігрантів, вбачаються ознаки злочину передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». У разі доведення вини українців, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбук.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: