Вхiд на сайт
Авторизацiя

У центрі селища Ясіня відкрили туристично-інформаційний центр

Про це повідомляє Ясінянська територіальна громада у Фейсбуці.

У центрі селища Ясіня відкрили туристично-інформаційний центр

«Цей туристично-інформаційний центр виконуватиме функцію візит-центру, який спрямовуватиме туриста до найцікавіших локацій та подій у нашій громаді. Відкриття центру – це можливість зробити Ясінянську громаду привабливішою та відкритою для гірського туризму», – зазначив голова Ясінянської тергромади Андрій Делятинчук.

За словами засновниці ТІЦ Оксани Мульменко, центр надаватиме повний перелік екскурсій від сертифікованих гідів, безкоштовну консультацію туристів з усіх питань щодо перебування в Ясінянській громаді, інформацію про спеціальні туристичні пропозиції регіону: тури вихідного дня, програми сімейного та інших видів відпочинку.

Туристи у центрі матимуть змогу не тільки отримати корисну інформацію, але і придбати сувенірну продукцію, карпатський мед, варення з карпатських лісових ягід, білий карпатський гриб, гуцульську овечу бриндзю, чай з карпатських трав і ягід.

Зазначається, що в неділю, 11 квітня, о 15:00 відбудеться перша безкоштовна екскурсія для жителів Ясінянської громади. Початок – біля нового туристично-інформаційного центру.

Фото: Ясінянська тергромада

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: