Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві на розвиток місцевого осередку Пласту виділили 600 тисяч гривень

У Мукачеві на розвиток місцевого осередку Пласту виділили 600 тисяч гривень
На сесії міської ради Мукачева проголосували за фінансову програму підтримки місцевого осередку Пласту із міського бюджету.

Цьогоріч на його розвиток спрямують 600 тис. грн.

Про це повідомляють в Фейсбуці Мукачівської міськради, передає Укрінформ.

Загалом програма фінансової підтримки Пласту з бюджету міста у Мукачеві розрахована на три наступні роки, на це спрямують 2 млн грн. Із них 600 тис. грн вже виділили з бюджету міста на 2021 рік.

Як інформують у міськраді, скаутська організація “Станиця Мукачево” створена у 2015 році. Наразі для пластунів створено 7 гуртків, із дітьми займаються волонтери-пластуни.

“Головна мета Пасту — виховати активну всебічно розвинуту молодь. Ми направляємо дитину на те, аби вона концентрувалася на своїх можливостях, уміла їх застосувати та розвинути, а згодом - організувати навколо себе друзів, потім дедалі більше розширювати це коло. У результаті з Пласту після 18 років виходять активні громадяни”, - сказав голова станичної пластової старшини в Мукачеві Микола Міщенко.

Подібні програми підтримки Пласту, як у Мукачеві, є у небагатьох містах України - у Львові, Івано-Франківську та Тернополі.

Пласт - українська національна скаутська організація, заснована в 1911 році у Львові.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: