Вхiд на сайт
Авторизацiя

36-річний мешканець Мукачева опинився під вартою за підозрою у зберіганні вибухових пристроїв

Як інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури, наразі чікується висновок вибухово-технічної експертизи.

36-річний мешканець Мукачева опинився під вартою за підозрою у зберіганні вибухових пристроїв

За доводами прокурора Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури суд взяв під варту 36-річного мукачівця за підозрою у придбанні та зберіганні вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України). Водночас слідчим суддею особі обрано заставу у розмірі 45 400 грн.

За інформацією слідства, громадянин придбав і зберігав шість металевих предметів, зовні схожих на гранати. Їх виявили у помешканні підозрюваного в ході проведення санкціонованих обшуків. На них наявне і маркування, характерне для такого виду вибухівки.

Наразі встановлюються канали придбання вказаних предметів, а також інші обставини, що можуть мати значення для досудового розслідування. Очікується висновок вибухово-технічної експертизи.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: