Вхiд на сайт
Авторизацiя

На військову службу за весняним призовом мають піти 84 юнаки з Ужгорода

На військову службу за весняним призовом мають піти 84 юнаки з Ужгорода
1 квітня розпочався весняний призов на строкову військову службу. Із Ужгорода та Ужгородського району мають призвати 84 юнаків. Обов’язковому призову підлягають молоді люди 18-27 років, їх не відправлятимуть у зону бойових дій на сході України. За працюючими зберігатиметься місце роботи. До речі, минулого року план призову по місту виконали на 130% – це один із кращих показників по області.

Призовники зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м.Ужгород, вул. Бородіна, 22/2 у встановлений час із документами, які зазначені в повістках. Якщо повістку не отримали, призовники повинні прибути в Ужгородський об’єднаний міській територіальний центр комплектування та соціальної підтримки не пізніше 10 квітня 2021 року. Після цієї дати всіх, хто не з’явився, вважають такими, що ухиляються від призову, вони потраплять у базу розшуку. Відповідальність – адміністративна, тобто штраф. Злісні порушники можуть нести і кримінальну відповідальність. Тих, хто має проблеми із здоров’ям і це підтверджено висновками медичної комісії, до війська не призиватимуть.

Усім призовникам обов’язково роблять ПЛР-тестування, крім того, після прибуття до військових частин призовники перебувають на 14-денному карантині. Усе це – щоб не допустити поширення коронавірусу.

Наразі вже відправили 9 призовників до чотирьох військових частин, ще 6 знаходяться на обласному збірному пункті і ближчими днями також поїдуть до частин, - повідомили в пресслужбі Ужгодської міської ради
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: