Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прогноз погоди на 7 квітня: до України прийшло похолодання з дощами та снігом

Прогноз погоди на 7 квітня: до України прийшло похолодання з дощами та снігом
У середу, 7 квітня, в Україні буде дощ, а місцями - сніг. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики обіцяють хмарну погоду. На півдні, сході та в  Дніпропетровській області дощитиме. На решті території опади переважно у вигляді мокрого снігу. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Місцями на у південних, східних та центральних областях пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Вдень в Україні обіцяють близько 6 градусів тепла. На заході країни буде холодно - температура опуститься до +3-5 градусів. У східних та південних областях стовпчики термометрів покажуть 10-14 градусів тепла. Найхолодніше буде у Карпатах: там обіцяють сніг, а температура опуститься до 2-7градусів морозу.

Прогноз погоди на 7 квітня: до України прийшло похолодання з дощами та снігом

У Києві 6 квітня буде хмарно. Синоптики попереджають про опади, які іноді будуть у вигляді мокорого снігу. Швидкість південно-західного вітру складе 7-12 м/с. Температура становитиме 2-4градусів тепла.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: