Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жителя Берегова судитимуть за зберігання та збут наркотиків

Жителя Берегова судитимуть за зберігання та збут наркотиків
Прокурором Берегівської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного чоловіка за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 307 КК України. Йдеться про придбання, зберігання та збут психотропних речовин, вчинені повторно.

Під час досудового розслідування встановлено, що житель Берегова зберігав у своєму помешканні психотропну речовину – метамфетамін. У подальшому він займався розповсюдженням психотропу серед місцевого населення. Правоохоронці зафіксовали кілька фактів збуту речовини обвинуваченим за попередньо домовлену суму коштів.

У ході обшуків за місцем проживання фігуранта виявили зіп-пакети з кристалічною речовиною, електронні ваги та грошові кошти. Вказане майно перебувало під арештом у період слідства.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Берегівського районного суду, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: